2017. április 26., szerda

Kirándulás Fadd-Dombori üdülőtelépén, a faddi Duna-holtág mellett


Domboriba húsvét hétfőjén, a kellemes napsütéses időben látogattunk el. Utána még felkerestük a tolnai Holt-Dunát is, ami majd a következő bejegyzésben lesz látható....

Fadd-Dombori üdülőtelepe Szekszárdtól 20 kilométerre a faddi Duna-holtág mellett helyezkedik el, csodálatos természeti környezetben. Parkjai ápoltak, üde zöldjükkel kellemessé teszik a pihenést. Madárcsivitelés, tiszta, friss levegő, ápolt zöld környezet várja az idelátogatókat. A 12 km hosszú Duna-holtág a csend és nyugalom birodalma, ideális hely a nyugodt pihenésre vágyóknak. Dombori a vízi sportok kedvelőinek is kiváló hely, a holtág egykori versenypályáján már számos nemzetközi versenyt is rendeztek. Az üdülőtelepen több jól kiépített strand található és felszerelt tenisz-, foci-, kézilabda-, kosárlabda- és strandröplabda-pályával, így a sportos nyaralást kedvelőknek is ajánlható. A Holtág a horgászás örömeinek hódolóknak igazi paradicsom, Dombori főként óriásharcsáiról ismert.
(Forrás innen)

A felvételek 2017. április 17-én készültek.


Sétány a part mentén

Apukám velem....

...és a férjemmel
Strand rész

Nádas ladikkal
Az ehhez a naphoz kapcsolódó összes bejegyzés:

2 megjegyzés:

  1. Kellemes sétát tettünk a Duna parton.Én valamikor a hetvenes években jártam itt, azóta nem,a változás engem is meglepett,habár hallottam róla.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jó kis séta volt! Itt a felújított parton még én sem jártam :-)

      Törlés